KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Tapasztalataink és ügyfeleink visszajelzései alapján az online marketing leghatékonyabb módja a keresőoptimalizálás (SEO). A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization = SEO) a Google előre törésével egy időben nőtte ki magát. Nyugaton már hosszú ideje ráeszméltek a cégek arra, hogy ha a találati lista elejére kerülnek, akkor abból hihetetlen nagyságú profitjuk származik.

Hogy miért?

Mert a Google szabadszavas keresőt az internetezők 98 %-a használja; gyakorlatilag mindenki. Ha az Ön vállalkozása ezen keresőben az első oldalon szerepel azon kulcsszavakkal, melyek cégére jellemzőek, nem csupán egy hirdetési szempontból optimális helyen szerepelteti honlapját, hanem naponta történik megrendelés cége életében, naponta új ügyfelekkel gazdagodik, és folyamatosan van munkája. Látogatottsága a maximumon van, a megkeresések száma pedig nagyon magas.

Az online marketing ezen formája semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a számos hirdetési forma közül a leghatékonyabb és egyben legtisztább módja annak, hogy cége megelőzze konkurenseit és stabil helyzést érjen el a jelenlegi túlkínálattól és pénzügyi nehézségektől terhes gazdasági helyzetben.

Ha cége a Google keresőben első oldalon szerepel, nagy bevételt és kiterjedt ügyfélkört tudhat magáénak! A keresőoptimalizálást azoknak ajánljuk, akik hosszú távon kívánják értékesíteni termékeiket és szolgáltatásaikat az interneten keresztül, s akik készek fáradhatatlanul dolgozni ügyfeleik elégedettségéért.

A keresőoptimalizálásnak azonban van egy árnyoldala is, mégpedig az illegális optimalizálás („black hat”), melyet a Google úgy büntet, hogy kitiltja az oldalt az adatbázisából. Ez akár 1 év kényszerszünetet is jelenthet a próbálkozóknak, melynek legnagyobb hátránya az, hogy a cégeknek vagy domain nevet kell változtatniuk, vagy várnak, míg a Google visszaregisztrálja őket a keresőbe. 

KATTINTSON ÉS KÉRJEN AJÁNLATOT!
BÁRMI KÉRDÉSE VAN, HÍVJA MUNKATÁRSAINKAT!

Rujder Sándor
+36-20/546-02-46

Ügyfélszolgálat

+36-70/630-50-50