Sógun Csomag

A Sógun csomag 3 részből áll össze, ami természetesen variálható és testre szabható  igény szerint.

1. Weboldal, honlap renszer készítés ( Gyakorló Szamuráj Csomag), weboldalait saját maga tudja karbantartani.

2. Netszamuráj Ügyfélkapu rendszer (Egyedi CRM rendszer ) bevezetése

3. Netszamuráj Webshop - Egyedi fejlesztésű zártkodú webáruház rendszer

A Netszamuráj Kft Ügyfélkapu modulja új nézőpontba helyezi az ügyfél kommunikációt. Amennyiben megnyitja ügyfeleinek ezt a kommunikációs lehetőséget, úgy mind az ügyfél oldalon, mind pedig az Ön cégében átlátható és egyértelmű kommunikációk lesznek a folyamatainak tartó pillérei. Nincs többé  elveszett e-mail, nincs többé elveszett ajánlat. Az Ügyfélkapu a hozzátartozó CRM információkkal egy olyan új dimenziót nyit a vállalati kommunikációban, ami már a jövő felé vezeti a cégét a kommunikáció világába. Célunk egy nem hagyományos CRM rendszer elkészítése volt. Olyan CRM rendszert fejlesztettünk, ami egy folyamat kontroll szemléletet valósít meg. Nem statikus eseményeket követ le az ügyfél és a cég között, hanem a teljes ügyféllel kapcsolatos folyamatot lefedi a cégen belül.  Az Ügyfélkapu bevezetésével egy zárt információs felhőben áramlanak az Ön és Ügyfeleinek kommunikációja. Visszakereshető, ellenőrizhető, mérhető a kommunikáció. Ön határozza meg a folyamatainak láthatóságának mértékét. Ön határozza meg a Minőségbiztosításának erősségét.

 - CRM flexibilis vezérlő modell, melynek segítségével bármilyen ügyviteli, folyamatszabályozási, nyomon-követési elképzelés gyorsan és hatékonyan megalkotható a rendszerben. 

 - A rendszerben lévő vezérlő mátrix által irányíthatók: folyamatpontok, irányított folyamatléptetések és esemény-nyomonkövetések, jogosultságok, email küldések, folyamat hozzáférések, folyamat hozzárendelések, speciális adatbeviteli és alkalmazási platformok kapcsolódási logikája

 - Ügyfélhez kapcsolódó szabályozott folyamatok létrehozása és rendszerbe illesztése töredék idő alatt megvalósítható a hagyományos szabályozási modellekkel ellentétben. 

 - A rendszer biztonsági faktora kiemelkedő, mivel egy általunk fejlesztett zártkódú innovatív portálmotorra támaszkodik.

 -  A rendszer és annak adminisztrációs kezelő felülete alapinformatikai tudással is könnyen és villámgyorsan elsajátítható. 

 - A CRM fejlesztéseinknél ugyancsak alapelv volt, hogy lehetőleg ne terheljük a felhasználót plusz költségekkel, ezért a portálműködés és az ügyviteli platform is php, javascript programozási nyelven készült és Mysql adatbázis motorra támaszkodik. Nagyobb igényű platformok adatbázis megvalósítása Oracle környezetben is adaptálható a részükről. 

Ajánljuk azoknak a cégeknek vállalkozásoknak, akik egy szamuráj mester akaratának kontrollját szeretnék véghez vinni vállalkozásukban, figyelembe véve azt az alap piaci törvényt, hogy amekkora a kontroll, akkora lesz a bevétel. 

KATTINTSON ÉS KÉRJEN AJÁNLATOT!
BÁRMI KÉRDÉSE VAN, HÍVJA MUNKATÁRSAINKAT!

Rujder Sándor
+36-20/546-02-46

Ügyfélszolgálat

+36-70/630-50-50