Ébredő Szamuráj Csomag

Egy modern saját, egyedi honlap, céges honlap a gyorsaságával és megjelenésével elengedhetetlen eszköz a mindennapi üzleti életben! Amennyiben Ön szeretne a piacon feltűnni igényesen és látványosan egyedi honlapjával minden mobil eszközzel és számítógéppel egyaránt élvezhetően, akkor Önnek biztosítjuk, hogy a világháló virtuális világából megtalálják, az érdeklődők. 

Ahhoz hogy a figyelmet felhívjuk, magunkra az üzleti életben fel kell ébrednünk és fel kell hívni magunkra az üzleti figyelmet. Koncentrálttá kell tennünk üzleti információinkat a céges weblapunkon, vagy egyedi általunk is szerkeszthető honlappal.  

Régen járható út volt, hogy alapinformációkkal jelenjünk meg a honlapjainkkal az interneten, ennél már sokkal több kell, hiszen az információ áramlás évszázadában a célzottan elhelyezett tartalom mindennél fontosabb a kereső közönség és a szoftveres kereső motoroknak. 

Szeretne kitűnni, kiemelkedni az céges weblapok dzsungeléből? Nem kell mást tennie csak kapaszkodjon bele azokba a digitális indákba amiket cégünk nyújt az egyedi honlap készítés folyamatában és emelkedjen ki az arctalan ismeretlenségből, az eredmény természetesen nem marad el!

Kapaszkodjon bele az általunk készített a Te igényességedhez igazodó designba ,mely minden mobil eszközzel megbirkózik és tetszetősen és feldolgozhatóan mutatja meg a weblapjának egyediségét vagy cégének honlap üzeneteit. 

Kapaszkodjon bele az általunk javasolt tartalmi szerkezetbe, amely megadja az erejét az Ön digitális bemutatkozásának. 

Ezt a csomagot minden olyan vállalkozásnak, magán személynek ajánljuk figyelmébe, aki megakarja tenni az első lépést az információs szupersztrádán egy egyedi weblappal.

Az Ébredő Szamuráj Webszerkesztés csomag tartalmazza a következőket:


 Saját domain név és 1 GB-os tárhely szolgáltatás 1 évre.
 Oldalfelépítés: egyoldalas weboldal 6 menüponttal, aloldalak létrehozása nélkül
 Személyre szabott design (3 minta weboldalséma alapján)
 Közösségi média megosztás gombok (Facebook, Google +, Linkedin, Twitter)
 Reszponzív és mobilbarát megjelenítés
 Az oldal előkészítése keresőoptimalizáláshoz, keresőbarát URL beállítása
 Főoldal Google és Bing indexeltetése
 Éves karbantartási időkeret: 3 X 0,5 óra

KATTINTSON ÉS KÉRJEN AJÁNLATOT!
BÁRMI KÉRDÉSE VAN, HÍVJA MUNKATÁRSAINKAT!

Rujder Sándor

+36-20/546-02-46

Ügyfélszolgálat: 

+36-70/630-50-50

Szolgáltatásaink kulcsszavakban: egyedi honlap, céges honlap, céges weblap, szerkeszthető weblap, szerkeszthető honlap